توضیحات

این ماهی جزو خانواده تن ماهیـان هست که از نظر گروه های زیستی جز سطح زیـان درشت محسوب مـی شود.

صید ماهی طلال هرسال از اواخر پائیز که تا پایـان زمستان هست .
گوشت ماهی طلال بـه علت برخورداری از طعم عالی درون صنایع کنسرو سازی درون کشورهای دیگر استفاده مـی شود اما درون ایران بـه صورت تازه استفاده مـی شود و فرآوری ندارد .

این ماهی بـه صورت سرخ شده ،برشته شده ،قلیـه و کتلت ماهی استفاده مـی شود.

ماهی طلال از طعم و مزه خوبی برخوردار هست و ماهی محبوب هرمزگانی هاست .

. کباب ماهی طلال . کباب ماهی طلال : کباب ماهی طلال ، کباب ماهی طلال




[ماهی طلال | فروشگاه اینترنتی ماهی بندر کباب ماهی طلال]

نویسنده و منبع | تاریخ انتشار: Sun, 15 Jul 2018 10:38:00 +0000